APLIKASI TERBAIK UNTUK EDIT VIDEO GUNA SMARTPHONE (FREE)

Aplikasi yang saya gunakan untuk edit video menggunakan smartphone ialah POWER DIRECTOR.

Bagi saya aplikasi edit video Power Director ni sangat mudah, lengkap dan yang paling penting anda dapat hasilkan video yang professional menggunakan app ni saja.

Nak tengok contoh video yang saya edit guna aplikasi ini?

Macam mana? Menarik kan. Jadi jika anda nak belajar edit video dan hasilkan video yang hebat. Tak semestinya perlu gunakan software di komputer.

Sebab saya yakin anda ada smartphone yang kameranya canggih, dan RAM nya tinggi. Cukup dah tu untuk buat video guna hp anda terus.

Di bawah merupakan tutorial belajar cara edit video guna aplikasi Power Director. Tapi lepas tu klik di sini jika and nak belajar edit video lebih power

Author: Amirul Ramli

Sekarang bertugas sebagai guru sekolah swasta. Sambil tu menguruskan Inersia Studio. Sangat minat giler (dah la minat gila pulak tu) dalam pembuatan video dengan pengalaman sebagai videomaker selama 10 tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *