Cara buat video guna aplikasi di android

Aplikasi video editor untuk android yang terbaik bagi saya ialah Power Director. Ianya mudah dan paling penting non linear video editing app bermaksud anda boleh buat video yang professional!

Lihat tutorial di bawah cara edit video menggunakan smartphone anda dengan aplikasi Power Director. Aplikasi untuk edit video ini boleh didapati menerusi Apple Appstore dan Google Play.

Macam mana? rasa mudah tak untuk buat video guna hp anda? Jika nak belajar dengan lebih mendalam dan nak tahu cara buat video gempak menggunakan smartphone anda. Klik sini ya!

Author: Amirul Ramli

Sekarang bertugas sebagai guru sekolah swasta. Sambil tu menguruskan Inersia Studio. Sangat minat giler (dah la minat gila pulak tu) dalam pembuatan video dengan pengalaman sebagai videomaker selama 10 tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *