Tutorial edit video dengan mudah guna aplikasi smartphone

Anda ada phone yang canggih dah kamera yang dapat rakam video yang cantik?

Jadi tak lengkap sekiranya anda tak buat video video yang menarik dengan menggunakan apps di phone ada.

Applikasi yang terbaik bagi saya untuk edit video ialah Power Director, app yang boleh didapati menerusi apple appstore dan juga google play.

Android dan ios boleh gunakan aplikasi ini untuk edit dan hasilkan video yang gempak dengan menggunakan handphone saja.

Selamat menonton video tutorial untuk edit video di bawah

Macam mana? rasa bersemangat tak nak buat video banyak banyak guna hp anda? Jika ya boleh cuba tengok Video Training untuk Mobile Videomaking

Author: Amirul Ramli

Sekarang bertugas sebagai guru sekolah swasta. Sambil tu menguruskan Inersia Studio. Sangat minat giler (dah la minat gila pulak tu) dalam pembuatan video dengan pengalaman sebagai videomaker selama 10 tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *