• hubungi: 0111767695

belajar buat video gempak

Dengan hanya menggunakan
Smartphone anda saja!

Videography
Cinematography
Video editing
Sound editing
Video production

SEKARANG SEMUA GUNA SMARTPHONE!


"Pengalaman 10 tahun dalam bidang video production"

mobile videomaking online course

Hanya guna Phone

Anda akan mahir dan power untuk hasilkan video dengan hanya menggunakan telefon pintar anda sahaja.

Mengindahkan Memori

Anda pergi travel tempat tempat cantik? Jika begitu pastinya anda suka rakamkan percutian anda. Jadi wajib belajar hasilkan video yang power.

Modul lengkap

Mobile videomaking online course yang lengkap bukan saja dengan pendedahan teknik suntingan video malah cinematography juga.

harga tak logik

Harga yang ditawarkan tidak masuk akal dan sangat murah malah berbaloi untuk anda demi menguasai kemahiran penghasilan video yang berterusan.

Video lebih menarik

Video yang anda kongsikan di instagram, facebook jadi menarik maka lebih bersemangat untuk anda kongsikannya

Talian bantuan

Kami sedia membantu anda sekiranya terdapat sebarang ketidakfahaman berlaku sepanjang anda mengikuti online course ini

sIAPA SAYA?

"Saya Amirul, guru Matematik Tambahan. Subjek yang anda suka zaman sekolah dulu tu. Saya sangat meminati pembuatan video. Kalau nak cerita sejarah, lepas habis sekolah dulu saya cukup suka guna Windows movie maker untuk buat video. Kini dah 10 tahun, Software editing macam After Effect tu makanan harian je la. Kahkahkah (poyo)"
Amirul Ramli